Team Krijtenberg2018-02-22T20:34:11+02:00

Muziek.

Het was er altijd al in huize Krijtenberg. De wieg van eigenaren Marcel en Gerard Krijtenberg stond in een huis dat bol stond van de muziek.
Vader Fred was muziekleraar en opende in 1960 in de Dorpsstraat in Uithoorn een winkel met muziekinstrumenten, bladmuziek en langspeelplaten.

Beide zoons wisten al heel jong:

“bij muziek ligt ons hart én onze toekomst”

Kjell Linthout

Is meestal actief in de buitendienst. Systeemintegratie, interfacing, het programmeren van systemen en netwerkbeheer. Daar ligt zijn kracht. De wizz kid van Krijtenberg Sound & Vision optimaliseert ook uw computernetwerk voor het feilloos streamen van audio.

Gerard Krijtenberg

Studeerde Bedrijfseconomie aan de Hogeschool Holland in Amsterdam. Stapte in 1994 in het familiebedrijf. Fungeert daar als ‘penningmeester’ en bemant de basis, de winkel in Wooncentrum Co van der Horst. Daar geeft hij de klanten gedegen advies, gebaseerd op jarenlange ervaring en immer bijgespijkerde kennis. Door de razendsnelle ontwikkelingen in deze industrie zijn de mannen van Krijtenberg namelijk ‘veroordeeld’ tot eeuwig studeren. Dat doen ze met liefde

Marcel Krijtenberg

Filmliefhebber, muziekfreak en de systeemontwerper van het bedrijf. Studeerde elektronica aan de ETS in Amsterdam.
Zijn handtekening staat onder de ontwerpen van de grotere projecten van Krijtenberg Sound & Vision.Villa’s met totaaloplossingen, home cinema’s en state-of-the-art board rooms in bedrijven.
Maar Marcel adviseert ook dat perfect afgestemde muzieksysteem in uw woonkamer, of die televisie met dat oogstrelende beeld.Praat met hem en laat u meevoeren in zijn passie voor geluid en beeld.

Ga naar de bovenkant