Muziekliefhebbers zijn het hart en de ziel van Sonos.

Sonos, een bedrijf opgericht door muziekliefhebbers, voor muziekliefhebbers. Alles wat men doet, van de producten die ze ontwerpen tot de manier waarop ze communiceren met hun klanten, partners en elkaar, geeft uitdrukking aan die passie.

Het draadloze Home Sound System

Sonos is het draadloze Home Sound System dat alle kamers van uw huis vult met perfect klinkende muziek, films en TV. Stream via WiFi. Speel af waar u zin in heeft. Versterk elk moment van de dag met een intens en sensationeel geluid.

Al je favoriete muziek. En meer.

Met Sonos heeft u toegang tot alle muziek ter wereld. Van de meest populaire streamingdiensten, on demand-services tot de beste internetradiostations. Van favoriete podcasts en audioboeken tot eigen downloads. Alles binnen handbereik.

Muziekdiensten. Eén app. Complete controle over je muziek.

De Sonos-app doorzoekt alle muziekservices in één keer, stuurt favoriete tracks naar verschillende kamers en past het volume of andere instellingen aan. Het mooie is: daar hoef je niet eens voor in de kamer aanwezig te zijn. Vrienden kunnen hetzelfde doen met de app.

Direct al je muziek

Muziek waar u maar wilt. Stekker in het stopcontact. Even wachten op de WiFi en u bent ready to rock. Dat is alles. Geen kabels. Geen lastige software. Geen kleine lettertjes of gedoe.

WiFi, geen Bluetooth

En dat hoort u. Helemaal als u gebeld wordt. Of als de dj er opeens vandoor moet. Met Sonos streamt u alle muziek via het WiFi-netwerk, niet vanaf de telefoon. Dus geen haperingen, vertragingen of onderbrekingen. Problemen waar je met Bluetooth wel tegenaan loopt. Met Sonos niet. Want met SONOS speelt de muziek altijd door. Door het hele huis.

Waarom WiFi?

Hoe meer kamers, hoe beter. Uw leven beperkt zich niet tot één kamer. Dus waarom muziek wel? U voelt de kick van een Sonos-systeem pas echt als u meerdere speakers toevoegt. Ineens speel je in elke kamer een andere track. Of u groepeert de speakers en blaast het hele huis in één keer omver met een sensationele sound. Omdat alles wat SONOS bouwt draadloos met elkaar samenwerkt, is het makkelijk om het hele huis kamer voor kamer met muziek te vullen.

Extreme aandacht voor details.

Elke Sonos-speaker is een zorgvuldig ontworpen combinatie van op maat gemaakte componenten en zelf ontwikkelde software.

Geluid dat je omver blaast.

Neem de woofers en tweeters: die zijn compleet op maat gemaakt. Passend bij de unieke architectuur van die specifieke speaker. Het brein is zo slim, dat hij precies herkent waar je hem plaatst en de klank daarop aanpast. Dat noemen we Trueplay. Een eigen tuningtechniek die ervoor zorgt dat al je muziek altijd even goed klinkt, waar jij je speaker ook neerzet.