SAVANT

Bedien uw hele huis met één app!

Met ’s werelds beste domotica-systeem Savant brengen wij de bediening van uw A/V apparatuur, verlichting, gordijnen, klimaatsturing, beveiliging, etc. samen onder de meest gebruiksvriendelijke interface op de markt. Vanuit de app op uw iPad, iPhone, Android tablet of Smartphone is de bediening van uw hele woning beschikbaar onder uw vingertoppen, ‘A Single App Home’ dus!

Remote Acces, waar ook ter wereld

Niet alleen in huis, maar waar ook ter wereld kunt u met Savant inloggen en bijvoorbeeld de camerabeelden bekijken of op weg naar huis alvast de verwarming een graadje hoger zetten. Dit alles uiteraard via een beveiligde ‘Cloud’ omgeving.

Zelf scenes creëeren, met audio en video

Daarnaast creëert u met de Savant app zelf in een handomdraai scenes zoals ‘alles uit’, ‘goedemorgen’, ‘filmavond’, ‘romantische avond’ enz. De mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos. Het zelf toevoegen van een herkenbare foto en audio- of video-streams aan deze scenes is een unieke feature van Savant, en is bij geen enkel ander domotica-systeem mogelijk zonder dat er een (dure) programmeur aan te pas komt!

Er zijn nogal wat ‘domotica’ systemen en apps van fabrikanten in de markt die u ook dit soort functionaliteit beloven, maar pas op: voordat u het weet heeft u niet 4 afstandsbedieningen op tafel liggen maar 4 verschillende apps op uw telefoon om uw huis te bedienen en dat is nou net niet de bedoeling…

Met Savant’s ‘Single App Home’ heeft u de allerlaatste techniek in huis die voor u op de achtergrond het zware werk verricht, terwijl u alleen de fantastische interface met die geweldige ‘look en feel’ ervaart !

Savant is niet alleen geschikt voor domoticasystemen in huis, ook voor bedrijven biedt het een aantal prachtige oplossingen.