Naim Uniti Atom

ATOM is NAIM’s meest compacte alles-in-een speler. Het nieuwe design is geïnspireerd op NAIM’s High-End versterker Statement , dan in een uiterst compacte behuizing. Met ATOM kies je voor het laatste op het gebied van functies en mogelijkheden, maar bovenal voor ongeëvenaarde geluidskwaliteit.

Het hoogwaardige en contrastrijke display informeert je over alle informatie en laat cover-art duidelijk en zichtbaar zien. De nieuwe afstandsbediening is exclusief voor UNITI ontworpen en heeft 2-weg RF functionaliteit. Hoewel de ATOM een juweel is om te zien, kan hij dus zelfs achter een kastdeur bediend worden. De processor is 5x sneller dan bij zijn voorganger, dit betekend ondersteuning voor toekomstige nieuwe ontwikkelingen en razendsnelle afhandeling van processen. Het versterkervermogen is 2x40W, meer dan voldoende voor de aansturing van kleine vloerstaande luidsprekers of monitoren in kleine ruimtes.

ATOM is zeer goed in het verbinden met andere apparatuur. Naast de standaard ingebouwde ondersteuning voor Spotify en TIDAL ben je dankzij Google Cast en Airplay gemakkeijk verbonden met alle anders streaming services. Via Bluetooth kun je gemakkelijk je mobile device verbinden. iRadio is standaard aanwezig en geeft je de mogelijkheid om duizenden radiostations te bereiken. Optioneel is ATOM te voorzien van een HDMI ARC koppeling. Dit zorgt voor een gemakkelijke verbinding met je TV. Zet je TV aan en ATOM wordt wakker op de juiste input. Natuurlijk kun je andere bronnen gemakkelijk aansluiten via de digitale en analoge ingangen.

Naim Uniti Nova

Ben je op zoek naar de best klinkende all-in-one? UNITI NOVA is ontworpen om topprestaties te leveren ongeacht zijn beperkte afmetingen. NOVA is voorzien van NAIM’s gepatenteerde STATEMENT volumebediening, het ziet er niet alleen fantastisch uit maar het is ook nog is zeer doordacht. Het gemakt van een digitale bediening met het voordeel van de best klinkende oplossing, een analoge volumemeter.

Ook is NOVA 5 x sneller t.o.v. zijn voorganger de SuperUniti, zo kan hij nog sneller commando’s opvolgen en processen uitvoeren. Nieuwe technieken of mogelijkheden? NAIM’s platform is zo ontworpen dat veel technieken gedurende de levensloop van de NOVA kunnen worden toegevoegd. Maar NOVA is bovenal krachtig en sterk, met een ingebouwde versterker van 2 x 80 Watt kan hij gemakkelijk vloerstaande luidsprekers van formaat aansturen.

NOVA staat direct in contact met uw favoriete muziekdienst, TIDAL en Spotify Connect zijn direct geïntegreerd. Maak je gebruik van een andere streamingdienst? Geen enkel probleem, we ondersteunen ze bijna allemaal via Google Cast, Airplay of Bluetooth via je mobile device. Voor het beste resultaat is je eigen muziekcollectie direct benaderbaar via de UNITI CORE. De UNITI CORE en NOVA zijn de ideale combinatie voor iedereen die optimaal wil genieten van zijn eigen muziekcollectie.

De bediening verloopt gemakkelijk, nieuw is de Zigbee 2-weg afstandsbediening. Je kunt dan duidelijk je ingang en het volumeniveau zien. Verder kun je alles bedienen via de voorzijde of via de NAIM app in de Apple Store of Google Android.

Naim Uniti Star

Zo heeft STAR de beschikking over een krachtigere eindversterker, met 2 x 70 Watt aan vermogen levert hij serieuze kracht en controle. Daarnaast beschikt STAR over een cd-speler met ingebouwde rip mogelijkheid. Hij kan hiermee uw cd’s omzetten naar hoogwaardige digitale audiofiles. Deze bestanden kunt u opslaan op uw NAS, USB-harddrive of via gemakkelijk een SD-geheugenkaart in de achterzijde van de STAR. De ingebouwde UPnP server deelt uw muziek op het netwerk zodat andere netwerkspelers ook uw collectie kunnen benaderen.

Standaard beschikt de STAR over een HDMI verbinding, hiermee haalt u het beste uit uw tv-geluid. Daarnaast beschikt u over een groot 4 digitale ingangen en 2 analoge ingangen. Door de stereo en pre-amp RCA ingangen kunt u de STAR ook als bron of als bron-voorversterker gebruiken samen met een losse eindversterker.

Verder heeft STAR de laatste mogelijkheden op het gebied van streaming. Zo is er ondersteuning voor TIDAL en Spotify Connect, maar kunt u gemakkelijk via Bluetooth, Airplay en Google Cast verbinding maken met elke streamingdienst via uw mobile device.

Met het grootste gemak luistert u naar muziek vanaf de andere kant van de wereld met Internetradio. Mocht u toch nog graag luisteren naar FM/DAB+, dan is de STAR hier optioneel mee aan te vullen.