De filosofie achter het unieke Marantz geluid

We weten dat echte Hi-Fi gaat om het reproduceren van de magie van een optreden of opname. Het ervaren van muziek zoals oorspronkelijk door de artiest bedoeld, zelfs in een bioscoop. Het is de muziek die de extasie en angst van een film overbrengt. Voor Marantz tellen perfecte specificaties en technische gegevens pas als een product de kracht, de opwinding en emotie van muziek kan weergeven.

Ons erfgoed van technische excellentie houdt in dat we componenten kunnen creëren met het beeld, de timbre, kracht en dynamiek zoals bedoeld, de daadwerkelijke essentie van een opname.

Muziek is betoverend en we streven erna dat de drager van de muziek er evengoed uitziet en voelt zoals het klinkt. Elk component is door ons technisch en cosmetisch ontworpen om aanvullend te zijn aan de leefstijl van de luisteraar.

We zijn er trots op dat we al deze principes toepassen op al onze producten. Elk afzonderlijk Marantz component reproduceert pure, meest realistische muziek in uw huis.

We weten dat echte Hi-Fi gaat om het reproduceren van de magie van een optreden of opname. Het ervaren van muziek zoals door de artiest bedoeld.

Because music matters!