Audipack heeft voor u die oplossingen gecreëerd die u altijd al heeft gewenst, maar niet wist waar u het kon vinden. Het ultieme domotica-comfort voor thuis, boot of second-home is voor u binnen handbereik en zijn makkelijker te implementeren dan u denkt…

U heeft wensen? Wij ontwerpen voor u het perfect passende product geheel naar uw wensen en ideeën.

Buitenmeubels
Het TV buitenmeubel, een ideale oplossing om lekker buiten te kunnen verblijven. Geniet van het weer en buiten zijn en kijk je favoriete programma lekker buiten in de loungehoek. Een regenbuitje of sprinkler maakt niet uit, het waterbestendige meubel kan wel een buitje hebben. Het meubel is standaard verkrijgbaar in een 32”, 40” en een 46” TV uitvoering.

Grotere modellen zijn op verzoek verkrijgbaar.

TV hefsystemen
Audipack creëert de stilste hefsystemen voor TV geschikt voor slaapkamers, woonkamers of boardrooms. Van eenvoudige betrouwbare systemen tot systemen met de beste afwerking mogelijk. Met de TV in kijkstand geen kabels zichtbaar, en volledig veilig voor kindervingers. Audipack biedt een brede selectie aan hefsystemen voor kleine, maar ook grote schermen tot wel 90 inch.

TV & projector liften
Houd uw kunstwerk aan de wand en geniet van de beste oplossing en meest fijne kijkhoek vanuit bed. Met een Audipack plafondlift kantelt het beeldscherm eenvoudig uit het plafond in de perfecte kijkhoek. Audipack heeft modellen geschikt voor op-en inbouw en het is zelfs mogelijk het plafond te sluiten als de TV in kijkstand staat; waar kwam die TV ook al weer vandaan? Audipack TV liften tonen en verstoppen uw TV op uw commando!

Heeft of wenst u een bioscoop met projectie? Audipack biedt u ook een brede lijn aan liften voor elk formaat projector.

Schilderij & paneellift systemen
Uit het niets toont de TV zicht, het schilderij beweegt stilletjes omhoog of het meubelpaneel zakt weg en het scherm beweegt naar voren en richt zich tot u. Audipack heeft de mooiste systemen die zich makkelijk laten installeren en bedienen.

Muurbeugels & zwenkarmen
Audipack biedt de beste oplossingen voor elke toepassing. Van vlakke wandbeugels tot stabiele slanke muurarmen, sterk en stabiel. Voor meer flexibiliteit en lekker van bij de openhaard TV kijken? Zwenk de TV naar elk gewenste positie of druk op een knop om de arm automatisch te bedienen.