Nieuwe Linn Series 5

Home/Audio, Nieuws, Nieuws Audio/Nieuwe Linn Series 5

Nieuwe Linn Series 5

Geniet van uw muziek in de werkelijk fenomenale Linn geluidskwaliteit op een systeem dat u kan aanpassen zo dat het uw huiskamer perfect aanvult. Het maakt niet uit hoe u uw speakers wil personaliseren, Linn garandeert altijd dat de muziek centraal staat.

Series 5 worden gekenmerkt met Linn Fabrik, dit maakt het mogelijk om elke speaker uniek naar uw smaak te maken. En met Linn’s revolutionaire Exakt technologie aan boord, bent u altijd verzekerd van geluid dat geoptimaliseerd is voor u en uw huis.

Linn’s Series 5 speakers zetten de traditionele speaker design op z’n kop. Naast dat ze elke andere speaker van ditzelfde formaat veruit te boven gaan, kunnen ze daarnaast ook nog aangepast worden aan je eigen smaak en stijl. Hoe u ook wilt dat de speaker eruit ziet de muziek kwaliteit blijft altijd optimaal.

De speakers zijn voorzien van een Linn Isobarik bass systeem die een ongelooflijke bas-tonen produceert zonder dat daarvoor extra speakers in uw kamer moeten worden geplaatst. In combinatie met de Akurate netwerk muziek speler sluit u het gehele systeem aan op het netwerk bij u thuis en kunt u genieten van uw favoriete muziek.

Op de Linn website kunt u terecht voor alle verschillende soorten stofferingen voor de speakers

530-Clay-Day-Lounge-x1280           520-Aubergine-Grey-Lounge-CU-x1280

By | 2017-04-11T17:17:57+00:00 oktober 24th, 2015|Audio, Nieuws, Nieuws Audio|0 Comments

Leave A Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.